Hoe gebruik ik de ‘portrait video of landscape file (not fullscreen)’ template?

WANNEER GEBRUIK IK DEZE TEMPLATE?

Je kunt deze template gebruiken als je een landscape video hebt die je op een portrait scherm wilt afspelen. Een landscape video is een video die breder is dan dat hij hoog is als je hem afspeelt op je computer. Als je deze template gebruikt, dan zorgt hij dat er een zwarte balk aan de onderkant en bovenkant van de video verschijnt op het scherm, zodat de gehele video zichtbaar wordt op het scherm. Na het maken van de template, kun je een preview bekijken in de fragmentenbibliotheek om te zien of het naar wens is.

HOE MAAK IK DE TEMPLATE?

Klik hier voor meer informatie over het maken van een template.