Wat betekent de ‘ready for transcode’ status bij fragmenten?

RENDEREN VAN FRAGMENTEN

Als je eenmaal een template hebt gemaakt of je bewerkt een bestaand fragment en druk op [Opslaan], dan gaat het fragment naar de fragmentengenerator. Daar wordt hij gerenderd tot een video welke je op je scherm kunt afspelen. Als hij gerenderd wordt, krijgt het fragment een status in de fragmentenbibliotheek, zodat je weet wat er gebeurt. Klik hier voor meer informatie over het maken van fragmenten.

KB-support-4-920x276

STATUS VAN DE FRAGMENTEN

Een fragment kan de volgende statussen hebben tijdens renderen:

1. Ready for transcode: jouw fragment staat in de wachtrij voor renderen.
2. Transcoding: jouw fragment wordt momenteel klaar gezet door onze servers.
3. Ready: jouw fragment is succesvol gerenderd en kan gebruikt worden in een afspeellijst.
4. Failed: jouw fragment is niet succesvol gerenderd. Bewerk het fragment en probeer het opnieuw
5. Widget: jouw fragment is direct klaar en hoeft niet gerenderd te worden. Dit geldt voor fragmenten die gekoppeld zijn aan een RSS feed en worden continue bijgewerkt.

NB: Afhankelijk van de drukte op de server kan het tot 5 minuten duren voordat jouw fragment gerenderd is.

Wilt u meer informatie over het maken van fragmenten? Klik dan hier!