Kan ik YouTube video’s op het scherm tonen?

Ja, dit is mogelijk! Daarvoor moet je eerst de video downloaden van YouTube en vervolgens kun je hem uploaden in het narrowcasting systeem als fullscreen video template.

Om een video van YouTube te downloaden, zoek op Internet naar ‘YouTube converter’ en converteer de video naar MP4.

UPLOAD DE VIDEO NAAR HET NARROWCASTING SYSTEEM

Na het downloaden van de YouTube video, vind je hem op je computer als MP4 bestand. Je kan het nu uploaden in het narrowcasting systeem via ‘Mediabestanden’ en vervolgens maak je een fullscreen video template aan en selecteer je de video uit je mediabibliotheek. Klik hier voor meer informatie over het uploaden van een bestand in mediabestanden. Klik hier voor meer informatie over het maken van een template.