Kan ik mijn PowerPoint presentatie op het scherm tonen?

Ja, dit is mogelijk! Hiervoor converteer je de PowerPoint naar een mp4 bestand en dan kan het als video worden geüpload in het systeem met de fullscreen video template.

1. Maak een PowerPoint presentatie.
  2. Sla de presentatie op.
  3. Exporteer het bestand door te klikken op ‘bestand’. Onder ‘export’ klik je op ‘maak een video’.powerpoint-export-video
  4. Als je de opties wilt instellen voor de kwaliteit van de video en de grootte, klik dan op de dropdown ‘Computers en HD-displays’. Het ideale formaat voor fullscreen video’s is een resolutie van 1080×1920 (full HD).
    powerpoint-export-videoHD
  5. Ga in de dropdown naar ‘Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst’ en selecteer ‘niet gebruiken’.
  6. Elke slide zal in de video standaard 5 seconden worden getoond. Mocht je dit anders willen, dan kun je bij de optie ‘Seconden te besteden’ het aantal seconden naar wens invullen.
    3
  7. Klik op ‘Maak video’.
  8. Geef de video een naam, navigeer naar de folder waar je hem wilt opslaan en klik op ‘Opslaan’.
  9. Ga naar ‘nieuw fragment’ in je account om een fullscreen video template te maken. Klik hier voor meer informatie over het maken van een fragment.