Kan ik informatie van de KNVB tonen?

Ja dit is mogelijk! We hebben meerdere KNVB templates die je kunt gebruiken om de uitslagen van wedstrijden, afgelaste wedstrijden en geplande wedstrijden te tonen. Deze informatie wordt op het scherm live geüpdate.

HOE KAN IK DEZE TEMPLATES ACTIVEREN?

De input van deze templates komt van een API key van de KNVB website (je kunt niet je eigen content invullen). KNVB levert deze API key aan als je bij hen een abonnement afsluit. Als je deze API key ontvangt, geef je deze door aan het Servicecenter samen met de API pathname en zij kunnen het dan voor je activeren.

Je krijgt de templates dan zichtbaar op de nieuw fragment pagina en kunt ze vanuit daar maken en programmeren. Klik hier voor meer informatie over het maken van fragmenten.

knvb_programma-02