Hoe verwijder ik gemaakte fragmenten?

Als je een fragment hebt die je niet meer gebruikt, kun je hem verwijderen uit de fragmentenbibliotheek en je afspeellijst. Als je een fragment verwijderd die geprogrammeerd staat in een afspeellijst, krijg je een melding met de vraag of je zeker weet dat je hem wilt verwijderen, omdat hij ook wordt verwijderd uit de afspeellijsten.

1. Ga naar [Media] en vervolgens [Fragmenten] via het linkermenu.
2. Ga naar het fragment dat je wilt verwijderen en klik op het tandwiel icoontje aan de rechterkant.
3. Kies [Verwijder] om het fragment te verwijderen.

delete nl

4. Een pop-up zal verschijnen waarin je moet bevestigen dat je het fragment wilt verwijderen. Selecteer [Ja] als je hem echt wilt verwijderen en [Nee] als je het fragment wilt bewaren.