Hoe kan ik een video tonen op mijn scherm?

1. Creëer een template die een video bevat van de nieuw fragment pagina. Als je de video fullscreen wilt tonen op het scherm, kies je de template fullscreen video.
2. Volg de stappen in de Creation Station voor het aanmaken van een template en upload een video als daar om wordt gevraagd. Voor meer informatie over de Creation Station, klik hier.
3. Voeg het gemaakte fragment toe aan een afspeellijst en programmeer deze om hem op het scherm te tonen. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst.

fsvideo

VEREISTEN

– Je kunt alleen video’s uploaden van het type bestand dat staat aangegeven onder de upload knop in de Creation Station.
– Het formaat van de video op het scherm is 1920×1080, dus als je video deze formaten heeft zal hij scherp op het beeld verschijnen.
– De video moet H.264 gecodeerd zijn.
– De video mag maximaal 500MB in grootte zijn.