Right’s management: fragmenten voor mainusers en subusers

• De mainuser bepaalt welke templates beschikbaar zijn voor de subuser. De subuser heeft alleen toegang tot de templates die zijn toebedeeld door de mainuser, andere templates zijn niet zichtbaar en kunnen niet door de subuser worden gebruikt. Klik hier voor meer informatie over subusers en het toekennen van templates.
  • De mainuser kan fragmenten maken die gezien en gebruikt mogen worden door de gehele formule of alleen voor het eigen account en een selectie van subusers. Als een fragment wordt gemaakt, is er een vinkje ‘beschikbaar voor hele formule’ waarmee dit kan worden bepaald.
  • De subuser kan geen fragmenten bewerken die zijn gemaakt door de mainuser. Fragmenten die zijn gemaakt door de subuser zijn altijd zichtbaar en bewerkbaar voor de mainuser.
  • De mainuser kan instellen dat de subuser alleen templates mag programmeren die zijn goedgekeurd door de mainuser. Klik hier voor meer informatie.