Wat kan ik op de Resultaat Overzicht pagina doen?

HOE KOM IK OP DEZE PAGINA?

Klik op [Mediaspelers] links in het menu en kies voor de optieĀ [Resultaat overzicht] om naar het overzicht te gaan.

player-overview-1024x372

VOOR WELKE GEBRUIKERS IS DEZE PAGINA ZICHTBAAR?

Deze pagina is enkel zichtbaar voor mainusers en subusers. Hij is namelijk alleen handig als je meerdere spelers en afspeellijsten beheerd en snel een overzicht wil hebben van wat waar geprogrammeerd staat.

WAT KAN IK HIER DOEN?

Het overzicht bestaat uit kolommen waar bovenaan de naam van de afspeellijsten staat afgebeeld, links zie je de namen van de hardware. Per afspeellijst kun je zien of een afspeellijst actief of inactief is op het moment.

Als je eenĀ afspeellijst uit het overzicht wil bewerken, klik je op de naam van de afspeellijst.