Wat kan ik doen in de speler overzicht sectie?

WAAR VIND IK DE SPELER OVERZICHT PAGINA?

Je vindt deze pagina in het linkermenu onderĀ [Mediaspelers]. Deze pagina is zichtbaar voor mainusers, single users en subusers.

player

WAT KAN IK HIER DOEN?

Er zijn een aantal zaken die je hier kunt doen:

– Een tickertape instellen door het klikken op het RSS icoon links van de spelernaam. Klik hier voor meer informatie.
– Zie informatie over (de status van) je hardware. Klik hier voor meer informatie.
– Bewerk de instellingen van je hardware. Klik hier voor meer informatie.