Kan ik het Samsung Smart Signage scherm ook offline gebruiken?

Om het scherm correct te laten werken, dient hij altijd bij het koppelen online te zijn. Voor synchronisatie van de afspeellijst dient de hardware ook online te zijn.
Als hij echter tijdens het afspelen de verbinding verliest, blijft de afspeellijst die dan draait, doorspelen. Als je het scherm uit zet en weer aan zonder dat er verbinding is, start hij ook automatisch weer de laatst afgespeelde afspeellijst. Omdat widgets informatie ophalen vanuit een koppeling, kan het zijn dat er voor de widgets oude content getoond wordt op het scherm bij offline afspelen. Daarbij kan het ook zijn dat de widget leeg wordt getoond (er verschijnt geen tekst of afbeelding in) bij offline afspelen.