Kan ik het geheugen van mijn hardware uitbreiden?

Ja, dit is mogelijk indien je een XMP mediaspeler hebt (het is niet mogelijk met een Samsung Smart Signage Display).

Hieronder vind je welke kaarten je kunt gebruiken per speler.

XMP6200

Micro SD Sandisk 32 GB ultra SDHC, class 10.

XMP3250 and XMP3350
32GB : SanDisk Extreme UDMA, Transcend 400x UDMA7, Afaya industrial grade CF card
16GB : SanDisk Extreme CompactFlash Card 60MB/s, Transcend 400X, Afaya industrial grade CF card
8GB : SanDisk Extreme CompactFlash Card 60MB/s, Transcend 400X, Afaya industrial grade CF card
4GB : Transcend 300X
Additionele vereisten voor een CF Card:
1. De CF Card moet UDMA ondersteunen
2. De CF Card moet 20Mbps Read/Write ondersteunen