Hoe stel ik aan/uit tijden in voor mijn Samsung Smart Signage Display?

Hierbij het stappenplan van hoe je dit instelt voor je Samsung Smart Signage Display.*

1. Klik op de home knop op je afstandsbediening. Selecteer ‘On / Off timer’

2. Vul de volgende velden in voor de eerste timer:
– Setup: selecteer op welke frequentie je de tijd ingesteld wil hebben (bijv. elke dag of alleen op maandagen). Als je ‘manual’ selecteert, kun je de checkboxen voor de dagen invullen.
– Time: vul de tijd in waarop het scherm aan zou moeten gaan.
– Source: zorg dat deze op ‘HDMI’ staat. Als je HDMI niet als optie hebt, ga dan naar source door te klikken op de source knop op je afstandsbediening en kies voor ‘PC’. Je kunt deze optie nu verwijderen.
3. Stel de uittijd in door dezelfde velden in te vullen als stap 2 bij de uittijd velden.

*Mochten de instellingen op jouw scherm niet overeenkomen (andere versie SOC scherm of Tizen scherm), dan adviseren we je de fabrieksinstellingen van je scherm van de leverancier te raadplegen of contact op te nemen met je leverancier.