Hoe kan ik wisselen tussen reguliere TV en narrowcasting?

Het is mogelijk om te wisselen tussen reguliere TV zenders en het narrowcasting systeem. Het is echter geen geautomatiseerde optie in ons systeem. Je kunt het alleen zelf handmatig doen.

WAT HEB IK NODIG?

• Een aansluiting van TV via een mediabox (digitale TV) of via de kabel (analoge TV);
  • Als je TV aansluiting via een andere ingang is aangesloten dan je narrowcasting systeem; een afstandsbediening.

HOE WERKT HET?

Als je TV aansluiting via een aparte aansluiting aan je scherm is gekoppeld, druk op je op je afstandsbediening op ‘input’. Er verschijnt nu op het scherm een lijst met mogelijke aansluitingen van je scherm. Selecteer de input waar de TV aan gekoppeld zit (bijv. HDMI 2). Selecteer ‘OK’ of ‘ENTER’ op je afstandsbediening om te wisselen. Om het terug te zetten, volg dan dezelfde stappen, maar selecteer bij de input opties de input van de narrowcasting.

Als je TV ingang niet in een aparte ingang van je scherm gekoppeld kan worden (je hebt maar één geschikte output), dan kun je wisselen door de kabel van de narrowcasting uit je scherm te halen en de kabel van de TV aan het scherm te koppelen.