Hoe kan ik mijn hardware koppelen aan WiFi?

MEDIASPELER

1. Koppel de WiFI antenne aan de mediaspeler. Zorg dat het gekoppeld is aan het scherm met de HDMI kabel.
  2. Koppel een keyboard en een mouse aan de mediaspeler via de USB ingangen van de mediaspeler.
  3. Zet de mediaspeler aan (als hij al aanstaat, start hem dan opnieuw op). Tijdens het opstarten, verschijnt het menu ‘basic settings’. Klik op ‘cancel autoplay’ onderaan het scherm voordat het aantal seconden op 0 staat. Als de teller op 0 staat en je hebt nog niet geklikt, begint de afspeellijst weer te draaien en moet je opnieuw de mediaspeler herstarten om in het menu te komen.
  4. Ga naar ‘network’, kies ‘wireless LAN’ en je komt in een ander menu. Zorg dat de ‘WiFi’ knop aan staat (schuif naar rechts als hij uit staat om hem aan te zetten). Het apparaat zoekt nu naar draadloze verbindingen.
  5. Er verschijnt een lijst met beschikbare verbindingen. Jouw netwerk moet in deze lijst staan. Selecteer hem met de muist. Het apparaat zal koppelen met het netwerk. Als dit netwerk is beveiligd met een wachtwoord, dien je het wachtwoord in te vullen.
  6. Klik op ‘connect’. Op het moment dat het apparaat is gekoppeld, zal het netwerk bovenaan de lijst komen te staan met de status ‘verbonden’. Als het getoond wordt met het bericht ‘failed’, zul je het opnieuw moeten proberen. Mogelijk heb je een foutief netwerk geselecteerd of een verkeerd wachtwoord ingevoerd.
  7. Als het apparaat is gekoppeld kun je terug naar het hoofdmenu door op het tweede symbool van links te klikken (de pijl naar links) in de zwarte balk onderaan het scherm. Na 15 seconden zal automatisch je afspeellijst weer gaan afspelen op het scherm.

SAMSUNG SMART SIGNAGE DISPLAY*

1. Gebruik je afstandsbediening en klik op de knop ‘menu’. Selecteer dan ‘network’ en ‘network settings’.
2. Selecteer dat je een draadloze koppeling wilt maken.
3. Je scherm gaat nu zoeken naar netwerken. Selecteer het netwerk wat je wilt gebruiken. Vul een wachtwoord in als dit van toepassing is.
4. Het scherm gaat nu proberen een connectie te maken met het netwerk.
5. Verlaat het menu and na 15 seconden zal de afspeellijst gaan afspelen.

*Mochten de instellingen op jouw scherm niet overeenkomen (andere versie SOC scherm of Tizen scherm), dan adviseren we je de fabrieksinstellingen van je scherm van de leverancier te raadplegen of contact op te nemen met je leverancier.