Hoe kan ik de firewall openzetten voor mijn mediaspeler?

Jouw firewall dient de mediaspeler vrije toegang te geven tot het internet. De mediaspeler downloadt videobestanden via TCP poort 80 en synchroniseert de tijd via poort 37. Communicatie wordt geïnitieerd door de mediaspeler (er hoeft geen port forwarding te worden ingesteld). De mediaspeler is standaard geconfigureerd op DHCP. Indien noodzakelijk kan een vaste IP configuratie ingesteld worden. Volg hiervoor onderstaande stappen.
  1. Start de mediaspeler op en stop een toetsenbord in de mediaspeler in de USB ingang. Zorg dat de mediaspeler is aangesloten op een beeldscherm
  2. Na het opstarten kom je in het menu van de mediaspeler terecht. Deze is zichtbaar op het beeldscherm waar de mediaspeler op aangesloten is. Je dient binnen 15 seconden te klikken op ‘Cancel auto play..’ onderin het scherm; anders zal de normale content weer gaan afspelen op het scherm
  3. Navigeer in het menu naar ‘Advanced’ –> ‘Network Ethernet Static IP settings’. Vink hier ‘Use static IP’ aan en vul de gevraagde IP settings in
  4. Druk rechtsboven in op ‘Save’. Vervolgens kun je terug naar het hoofdmenu door in de zwarte balk onderin het beeld het tweede symbool van links (pijl naar links) te selecteren. Na 15 seconden wordt de afspeellijst hervat