Mijn scherm toont content op de kop, hoe kan ik dit oplossen?

Als je scherm content op de kop toont, dan is je scherm op de kop gemonteerd. Je kunt dit gemakkelijk oplossen als je een XMP of MBR speler hebt. Klik hier om erachter te komen wat voor type hardware je hebt.

CONTENT VAN JE SCHERM RECHTOP ZETTEN

1. Koppel een muis aan op de USB poort van je hardware
  2. Beweeg de muis naar een van de onderste hoeken van het scherm en houd hem daar vast voor 10 seconden
  3. Ga in het menu naar Advanced -> display/sound -> display-> display-> screen orientation
  4. Selecteer ‘turn 180 degrees’

Laat je scherm gekantelde content zien? Je hardwrare staat dan op de verkeerde oriëntatie. Klik hier voor een oplossing.