Hoe maak ik de Twitter template aan?

WAT IS DE TWITTER TEMPLATE?

We hebben een groot aanbod aan templates wat een gebruiker kan invullen met eigen content. Één van de categorieën hierbij is social media. In deze categorie kan onder andere de Twitter template gevonden worden. Wil je meer weten over onze social media templates? Klik hier.

HOE MAAK IK DE TWITTER TEMPLATE AAN?

1. Ga naar [Nieuw fragment] via het dashboard of het linkermenu.
  2. Zoek de Twitter template via de zoekfunctie of kies de categorie Social Media.
  3. Selecteer nieuw fragment als je met je muis over de Twitter template gaat.
  4. Een pop-up opent zich. Vul een naam in voor de template waarmee je de template kan herkennen (deze naam verschijnt niet op het scherm). Klik op volgende.
  5. Vul de Twitter naam in zonder @ in de tekstbalk. Klik op volgende.

Twitter @ login

6. Vul in welk bericht je wilt tonen (1 is het meest recente bericht).

7. Selecteer [Opslaan].

Je kunt hem nu toevoegen aan je afspeellijst en programmeren. Voor meer informatie over het maken van een afspeellijst, klik hier.

HOE WERKT DE TWITTER TEMPLATE?

• In chronologische volgorde vanaf heden naar verleden wordt het nummer getoond wat ingevoerd is. Als 1 wordt ingevoerd, wordt de nieuwste tweet getoond. Als 2 wordt ingevoerd, wordt de een na nieuwste ingevoerd enz. enz.
  • Als een foto aanwezig is in de tweet wordt deze getoond.