Wat kan ik doen op het dashboard?

Na het inloggen in je account verschijnt het Dashboard. Het Dashboard is het centrale platform waar alle functionaliteiten binnen handbereik zijn. Afhankelijk van de autorisaties, zijn bepaalde functies zichtbaar.

Easyscreen.tv-Dashboard-Help-me-startscreen

Je kunt een functie kiezen door op een van de iconen te klikken in het middelste vlak van het Dashboard. Deze functies kunnen ook bereikt worden vanuit het menu aan de linkerzijde.

Easyscreen.tv-Dashboard-Help-me-dashboard-engels

Easyscreen.tv-Dashboard-Help-me-linkermenu-engels

Dit menu blijft ten allen tijde zichtbaar, waar je je ook bevindt in het account. Vanuit de menubalk aan de linkerzijde kan ook altijd weer teruggekeerd worden naar het Dashboard. Meer informatie over de individuele functies kun je vinden in verschillende artikelen op de Self Support.

Onder de dashboard knoppen vind je een blok genaamd ‘Nu actief’. Hier vind je de afspeellijsten die op dit moment actief zijn. Door erop te klikken, ga je naar de afspeellijst toe en kun je hem bewerken of bekijken. Naast de naam van de actieve afspeellijsten kun je vinden hoeveel items er in de afspeellijst zitten. Rechtsboven in het blok vind je een knop waarmee je alle hardware in je account kunt synchroniseren.

Easyscreen.tv-Dashboard-Help-me-Active-Now