Wat kan ik doen met Support tickets?

WAT ZIJN SUPPORT TICKETS?

Een support ticket is een bericht dat je kunt sturen in de vorm van een ticket aan het Servicecenter. Zij lezen het ticket en beantwoorden deze binnen 24 uur op werkdagen. Je kunt een ticket insturen als je een vraag of opmerking hebt over het systeem of probleem ervaart.

HOE KAN IK EEN SUPPORT TICKET MAKEN?

Je kunt een support ticket maken in de support ticket sectie. Je vindt deze in de dropdown die opent als je rechtsboven op je accountnaam klikt. Rechtsboven in de kolom vind je een knop [Creëer] waarmee je een nieuw tickets kunt maken. Je kunt ook een support ticket aanmaken vanuit het Dashboard door op [Support tickets] te klikken.

servicedesk

Je kunt aan de support tickets in het systeem bijlages toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld met een printscreen laten zien wat er in het systeem niet goed staat. Zo ziet Servicecenter gelijk wat er aan de hand is en kan het sneller opgepakt worden.

Als je een support ticket maakt, vul je alle verplichte velden in en geef je een duidelijke omschrijving in het tekstveld van je vraag of probleem. Klik op [Opslaan] om het ticket te verzenden naar Servicecenter.

WAT KAN IK NOG MEER DOEN OP DE SUPPORT TICKETS PAGINA?

service tickets

Je kunt je support tickets zien met de bijbehorende status. Als je op de naam van de ticket klikt, zie je de ticket met de reacties die erop zijn. Als een ticket open staat, kun je reageren op de ticket en dit wordt gestuurd aan het Servicecenter.

In het ticketoverzicht kun je de tickets ordenen op alle kolommen (bijvoorbeeld op nummer) door twee keer op de kolom te klikken.

In het overzicht van tickets kun je aan de rechterkant van elk ticket zien of de ticket open of gesloten is. Tickets kunnen alleen gesloten worden door het Servicecenter. Als een ticket is gesloten, kun je hier niet meer op reageren.