Wat is de introductietour?

De introductietour is een tour die langs de standaard functionaliteiten gaat in het systeem. Hij vertelt wat je waar kunt vinden en welke stappen je onderneemt om van het maken van een fragment naar het programmeren van een afspeellijst te gaan.

introductie tour

Hij start automatisch op als je voor de eerste keer inlogt in je account. Er verschijnt een pop-up en je kunt kiezen of je de tour wilt volgen of niet. Je kunt altijd de introductietour opvragen vanuit de bovenste balk in je scherm aan de rechterkant waar ‘introductietour’ staat.