Wat is de Creation Station?

De Creation Station is een pop-up waarin stap voor stap velden ingevuld kunnen worden voor templates die worden aangemaakt via de nieuw fragment pagina. De Creation Station opent automatisch als je klikt op [Nieuw Fragment] op de nieuw fragment pagina. De Creation Station is verdeeld in 3 onderdelen:

– De stappen die je volgt om een template te maken
– De velden die je invult met daarbij optioneel een uitleg wat er in het veld ingevuld dient te worden
– Een voorbeeldafbeelding van het onderdeel van de template wat je aan het ‘vullen’ bent door de velden in te vullen

Om naar de volgende stap te gaan, klik je op [Volgende] rechts onderaan de pop-up. Om terug te gaan naar de vorige stappen, klik je op [Terug] of selecteer je een stap in de linkerkolom.

De laatste stap in de Creation Station is een overzicht van alle velden die je hebt ingevuld en de afbeeldingen/video’s die je hebt toegevoegd. Zo kun je alles nog een keer doornemen voordat je het fragment aanmaakt.

Meer weten over het aanmaken van een fragment? Klik hier.

creationstation