Hoe kan ik fragmenten programmeren met afwijkende data en tijden?

Per afspeellijst kun je een startdatum en einddatum instellen. Dit kan via programmering. Klik hier voor meer informatie over programmeren voor mainusers en subusers. Klik hier voor meer informatie over programmeren voor single users.

HOE KAN IK FRAGMENTEN MET AFWIJKENDE DATA EN TIJDEN PROGRAMMEREN?

Je kunt fragmenten in je afspeellijst los programmeren per fragment tussen een bepaalde tijd (bijvoorbeeld tussen 9 en 10 uur), maar het is ook mogelijk om hem te programmeren tussen bepaalde data. Zo kun je een afspeellijst programmeren van 1 augustus tot 31 augustus, maar kun je een fragment in de afspeellijst los programmeren van 1 augustus tot 15 augustus en hij zal daarna dan niet meer afspelen. Je kunt een tijden en data instellen in een fragment door op de puntjes rechts van het fragment te klikken bij het aanmaken van een afspeellijst en te kiezen voor ‘programmering’.

SCHULDECLIP