Hoe kan ik de ‘portrait fullscreen video (rotates)’ template gebruiken?

WANNEER GEBRUIK IK DEZE TEMPLATE?

Dit template kan gebruikt worden als je een geroteerde video hebt die je op je portrait scherm wil tonen. Een geroteerde video, is een video die een kwart naar links staat gekanteld als je hem afspeelt op je computer. Deze template zorgt ervoor dat de video een kwart wordt geroteerd, zodat hij rechtopstaand op het scherm verschijnt. Als je een video hebt die rechtopstaand is bij het afspelen op de computer, dan moet je een andere template aanmaken. Klik hier voor meer informatie.

HOE KAN IK DEZE TEMPLATE MAKEN?

Klik hier voor meer informatie over het maken van een fragment.