Wat kan ik in het berichtencentrum?

Je kunt kiezen hoe je systeem updates, tickets, berichten vanuit de administrator en, indien je een mainuser of subuser bent, berichten over de fragmenten goedkeuring ontvangt. Opties hiervoor zijn: in je berichtenbox, in je log, via een mailnotificatie of via een notificatie rechtsboven in beeld.

WAAR KUN JE DE BERICHT INSTELLINGEN DOEN?

1. Ga naar [Profiel]. Klik hier voor meer informatie over je profielinstellingen.
  2. Druk op [Berichten].
  3. Vink boxen aan om in te stellen hoe je de notificaties wilt ontvangen.
  4. Druk op [Opslaan].

berichten NL

Je kunt de instellingen op elk moment wijzigen. Als je het wijzigt, zullen de eerder ontvangen berichten blijven staan waar ze staan. Het is niet mogelijk om ze van de ene box naar de andere te verplaatsen.