Hoe maak ik de Instagram template aan?

WAT IS DE INSTAGRAM TEMPLATE?

We hebben een groot aanbod aan templates wat een gebruiker kan invullen met eigen content. Één van de categorieën hierbij is social media. In deze categorie kan onder andere de Instagram template gevonden worden. Wil je meer weten over onze social media templates? Klik hier.

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK INSTAGRAM TEMPLATE

• Je moet ingelogd zijn als beheerder in het account op Instagram

HOE MAAK IK DE INSTAGRAM TEMPLATE AAN?

1. Ga naar [Nieuw fragment] via het dashboard of het linkermenu.
  2. Zoek de Instagram template via de zoekfunctie of kies de categorie Social Media.
  3. Selecteer nieuw fragment als je met je muis over de Instagram template gaat.
  4. Een pop-up opent zich. Vul een naam in voor de template waarmee je de template kan herkennen (deze naam verschijnt niet op het scherm) en druk op volgende.
  5. Druk op “log in en connect met Instagram” knop om toegang te geven tot je Instagram account. Als je al ingelogd bent op Instagram zal de template automatisch de gegevens ophalen. Is dit niet het geval log dan in op het Instagram account in de pop-up. Klik hierna op volgende.

Instagram login

6. Selecteer [Opslaan].

Je kunt hem nu toevoegen aan je afspeellijst en programmeren. Voor meer informatie over het maken van een afspeellijst, klik hier

HOE WERKT DE INSTAGRAM TEMPLATE?

• De laatste 5 geposte foto ’s op het Instagram account worden getoond waarvan de laatste geposte in het groot.